SWO SCHEEPSREPARATIE & DIESELTECHNIEK

MARCEL KOS
Jan van Goyenstraat 91
1318 RC Almere

Telefoon: 06 - 532 72 646
E-mail: info@swodieseltechniek.nl

Kamer van Koophandel: 39057291
Home

Conta-expertise

Als uw schade of herstel naar uw mening onjuist is vastgesteld door een expert, kunt u gebruik maken van een contra-expertise. SWO Dieseltechniek is gecertificeerd yacht surveyor en kan deze contra-expertise voor u uitvoeren.

Ook kan SWO Dieseltechniek door uw verzekeraar (rechtsbijstand) worden verzocht een contra-expertise uit te voeren. Het oordeel van SWO Dieseltechniek kan daarbij bindend zijn.

Een contra-expertise hoeft overigens niet te betekenen dat een onderzoek volledig wordt uitgevoerd, maar kan zich ook beperken tot de wijze waarop het originele onderzoek is uitgevoerd.

 

Vraag ons voor meer informatie!

 

Schade-expertise
Aankoopkeuring
Diktemeting
 

SWO Dieseltechniek is gestart als een bedrijf dat reparaties uitvoerde aan scheepsmotoren. Door fysieke ongemakken was dat niet meer mogelijk.
Eigenaar Marcel Kos heeft dit met beide handen aangegrepen om zich verder te ontwikkelen.
Inmiddels is Marcel gecertificeerd schade-expert en is hij vanuit zijn achtergrond in staat om een duidelijk beeld te vormen van de staat waarin een schip zich bevindt.
Binnen zijn grote netwerk van specialisten is er altijd iemand die adequaat de problemen aan schepen op kan lossen. Marcel kan dit aansturen, coördineren en
afhandelen. Voor scheepskeuringen, expertise of onderhoud en reparatie bent u bij SWO Dieseltechniek aan het juiste adres.

Problemen met uw boot?
SWO Dieseltechniek helpt u uit de nood.